De Open Tuinen dag bij Groei en Bloei afdeling Helmond werd zondag goed bezocht. De tien tuinen, zeven in Helmond, twee in Mierlo en één in Aarle-Rixtel, mochten zich verheugen op veel bezoekers. De verrassende diversiteit in de tuinen met groen, bloemen en kunst deed velen, bijna duizend bezoekers, verbazen. Een keur van grote en kleine tuinen, onderhoudsvriendelijk tot tuinen van ervaren tuinders.

Ideeën opdoen voor de aanleg van een eigen- of verandering aan de tuin is voor een aantal mensen die de tuinen aandoen de reden ze te bezoeken. Toch kan je nooit op alle plaatsen gaan kijken, realiseert Groei en Bloei  Helmond ook. Zij zijn blij dat er jaarlijks weer inwoners hun tuin open stellen.

Kunstenares Dagmar de Kok uit Amsterdam had haar beelden in de tuin aan de Medevoort in Helmond geplaats. Bij Cees Meijer in Aarle-Rixtel was deze combinatie van kunst en groen ook te bezichtigen.

Als het aan het bestuur van Groei en Bloei ligt, is er volgend jaar weer een Open Tuinen dag. Inwoners die hun tuin open willen stellen, kunnen zich altijd aanmelden via info@helmond.groei.nl

 

Logo DitisHelmond

 

DitisHelmond tv is te zien via:
Ziggo kanaal 36
KPN kanaal 1429
Breedband Helmond kanaal 130
TriNed kanaal 503
Plinq IP tv zender 559
Plinq TV kanaal 741
T-Mobile kanaal 768
via website: https://ditishelmond.nl/

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Mario van Dinther

Passie voor radio en nieuws met meer dan 30 jaar ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.