Twee Helmondse restaurants in top 100 Lekker500

Maar liefst twee restaurants in Helmond hebben de top 100 van de beste restaurants van de Lekker-Gids gehaald: restaurant De Rozario en restaurant Nastrium. Beide restaurants zetten daarmee niet alleen Helmond, maar ook het Land van de Peel als culinaire regio op de kaart.

Lekker bestaat sinds 1977 en is naar eigen zeggen ‘de best verkochte restaurantgids van Nederland’. Zestig professionele rapporteurs, vaak met een achtergrond in de horeca-of wijnwereld, bezoeken ieder jaar anoniem meer dan 600 restaurants. Twee Helmondse restaurants belandden dit jaar in de top 100 van beste restaurants van Nederland.

Restaurant De Librije in Zwolle is ook in deze editie de nummer één in de top-100 van restaurantgids Lekker500. De top-3 wordt dit jaar compleet gemaakt door Restaurant Brut172 van Hans van Wolde in Reijmerstok op de tweede plaats en Tribeca in Heeze op plaats drie.

Bekijk hier de gehele Lekker top-100 samen met de Gault&Millau-punten en Michelinsterren van de beste restaurants van Nederland.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *