Tweede overwinning van het seizoen voor Helmond Sport

Helmond Sport heeft vrijdag de tweede overwinning van het seizoen behaald.

FC Dordrecht moest met 2-1 het onderspit delven. Peter van Ooijen en Martijn Kaars vonden het net. De eerste helft was van Helmond Sport zijde niet goed.

Een inschattingsfout van verdediging en doelman leidde de 0-1 voor Dordrecht in. Een fluitconcert van de supporters daalde vanaf de tribune op de spelers en technische staf neer bij het rustsignaal van scheidsrechter Puts.

Helmond Sport scoorde in de tweede helft snel. Van Ooien werd door Eros Maddy bediend en niet lang daarna bracht Kaars de 2-1 op het bord na een prima pass van van Keilegom.

Een rode kaart van Baldé van Dordrecht zorgde ervoor dat de thuisploeg niet echt meer in gevaar kwam.

Tegen het einde van de wedstrijd werd deze nog even gestaakt nadat supporters van de gasten een grensrechter met bekers bier bekogelden.  Na een korte onderbreking stond niets de tweede winst van Helmond Sport in de Keuken Kampioen Divisie in de weg.