Schrijfster en geboren Helmonder Lotte van den Noort heeft een nieuw boek uitgebracht ‘Unsinkable’. Een verhaal over de Titanic, maar met een spannende twist. Het boek is op 14 april uitgekomen, op dezelfde datum dat de Titanic 109 jaar geleden de ijsberg raakte. Na een succesvolle eerste druk, is nu ook een tweede druk en een Engelse vertaling aangekondigd.

“Ik leef op wolkjes, ongelooflijk! Het is fijn om te zien hoe de Titanic nog in de harten van mensen leeft en dat mijn boek bij sommigen weer opnieuw die liefde aanwakkert voor het schip der dromen,” vertelt auteur Lotte op haar Instagram. “En wat ben ik blij. Blij en trots op hoe hij is ontvangen. Wat bizar en wat gaaf, ik ben zo dankbaar. Nee, het voelt nog niet echt. Ja, ik ben dolgelukkig.”

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Austeja Jonikate - Redactie

Ik ben Austeja en ik kom uit Helmond. Ik studeer journalistiek in Utrecht en ik ben een van de nieuwe aanwinsten van DitisHelmond.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *