Urbanteam DéDé Dance promoveert

Urban team DéDé Dance promoveert naar hoogste categorie danswedstrijd

Afgelopen zondag, 19 Maart, sleepten de 5 Démoteams van DéDé Dance 5 maal een prijs binnen tijdens de danswedstrijd Shell We Dance Event in “Theater De Schalm” in Veldhoven! Tijdens deze danswedstrijd deden zo’n 100 dansgroepen mee die het tegen elkaar opnamen in verschillende categorieën. Onder toeziend oog van een deskundige jury, werden alle groepen beoordeeld op o.a. choreografie, techniek en presentatie. In deze teams dansten ook Helmonders Sarah van Vliet, Jesslin Tjong a Tjoe, Isa Koevermans, Julie Brouwers, Rosalie van der Ceelen, Isa Schuurmans, Jady Wilbers, Maud Melis, Bregje Schuurmans, Anne Schuurmans & Lieke van Stiphout mee.

Tijdens deze wedstrijden deden er 4 teams van DéDé Dance mee in de categorie Freestyle. Zij wisten alle 4 als beste van hun leeftijdscategorie te eindigen. Een bijzondere prestatie dus! Daarnaast deed er voor het 2e jaar een team mee in de categorie Hiphop/Streetdance. Zij bleken in hun categorie bovengemiddeld, daarmee promoveerde het team D-Revolution naar het hoogste niveau binnen de shell we dance competitie.

Voor de zomervakantie vonden de jaarlijkse audities plaats voor de nieuwe samenstelling van de 5 Démoteams van DéDé Dance. Honderden leerlingen deden hier aan mee en uiteindelijk bleven er 5 groepen in verschillende leeftijdscategorieën over. De leerlingen komen allemaal uit de verschillende locaties van DéDé Dance en trainen vanaf september wekelijks samen tijdens de speciale Démoteam-trainingen. Er is zelfs een trainingsweekend geweest om het hoogst haalbare eruit te krijgen.

Wil je meer info over DéDé Dance of de Démoteams? Kijk dan op www.dededance.nl of bel met het hoofdkantoor in Veldhoven; 040-2544052.

Foto: Rechts boven: Sarah van Vliet, Isa Koevermans, Rosalie vd Ceelen, Lieke van Stiphout

Links onder: Julie Brouwers, Isa Schuurmans

Rechts onder: Jesslin Tjong a Tjoe,  Anne Schuurmans

Rechts boven en midden: Jady Wilbers, Maud Melis, Bregje Schuurmans

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *