In de maand mei bestaat het bedrijf Van Oorschot Aluminium 60 jaar. Een mijlpaal voor het Helmondse familiebedrijf waar nu de derde generatie, Mark en Bart, aan het roer staat. Vader Karel werd verrast met een aluminium plaquette.

‘Het enige wat ons pa wist, is dat we een klein proostmomentje zouden doen met de familie’, vertelt Bart van Oorschot. Vanwege de coronamaatregelen verschuift een deel van de jubileumactiviteiten naar volgend jaar, zodat de familie dan een groot feest kan geven. Toch wilde Bart het jubileumjaar feestelijk beginnen. Samen met zijn broer Mark maakte hij in het diepste geheim in hun eigen machinepark een plaquette voor het 60 jarig jubileum. ‘Van aluminium natuurlijk!’, vult Mark aan.

Voor vader Karel was alles een verrassing, hij liep het bedrijf binnen niet wetende dat wethouder Serge van de Brug en burgemeester Elly Blanksma aanwezig zouden zijn.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Liam Toll - Redactie

Liam Toll volgt namens DitisHelmond de Helmondse politiek, schrijft verhalen en houdt interviews voor de nieuwsuitzendingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *