Van Oosterhout nieuw lid Raad van Bestuur Elkerliek ziekenhuis

Raymond van Oosterhout is vanaf 1 april lid van de Raad van Bestuur van het Elkerliek ziekenhuis. Samen met voorzitter, Eveline de Bont, vormt hij het collegiaal bestuur. Van Oosterhout gaat zich vooral bezighouden met bedrijfsvoering en financiën.

Van Oosterhout werkt veertien jaar in de zorgsector. Hij is als bestuurder, directeur of manager verantwoordelijk geweest voor bedrijfsvoering en verschillende organisatieveranderingen. Hij werkte onder meer in het Maasziekenhuis Pantein, Maxima MC, Karolinska UMC in Stockholm, Radboud UMC en Spaarne Gasthuis. De laatste jaren was hij bestuurder bij U-center (behandelcentrum voor mensen met psychische problemen en verslavingen).

Belangrijke bijdrage

Voorzitter van de Raad van Toezicht Hein van der Zeeuw: “Raymond heeft een heldere en inspirerende visie op de gezondheidszorg. Die sluit nauw aan bij de huidige ontwikkelingen in het Elkerliek. Dit, in combinatie met zijn ruime bestuurlijke ervaring, maakt dat wij ervan overtuigd zijn dat Raymond van Oosterhout een belangrijke bijdrage zal leveren aan de toekomst van ons ziekenhuis.”

Van Oosterhout over zijn nieuwe positie: “Ik kijk ernaar uit om, vanuit een solide bedrijfsmatige basis, te werken aan zorgvernieuwing, ketensamenwerking en het verder versterken van de positie van het Elkerliek in de regio”.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Paula van Hout - Redactie

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *