Vanaf 1 mei weer muziek in de Warande: ‘We zijn zo blij!’

Twee jaar lang was het stil, maar vanaf 1 mei galmen de muzikale klanken dan eindelijk weer over het Carat Paviljoen in de Warande.

”We zijn zó blij!”, zegt Heriëtte Verouden, voorzitter van de stichting Carat Paviljoen. ,,Zowel in 2020 als in 2021 hadden we het programma voor de Carat Concerten klaar, maar telkens moesten we het weer annuleren, dat was een triest gebeuren, maar nu mogen we weer. We voelen ons een beetje als de koeien die nu ook weer de wei in mogen. Ook alle muziekgezelschappen trappelen om weer op het podium te mogen staan. Zij hebben het publiek en elkaar ook gemist, maar vanaf 1 mei zijn we er elke zondagmiddag weer.”

Vanaf 1 mei staan er dan weer wekelijks artiesten op het podium van het paviljoen in de warande, te beginnen met een speciale openingsdag met Helmondse optredens van KSH Phileteuonia en Harmonie Amacitia. Tussendoor treden Tadaa en de Keiegalmers op. Het programma van die speciale openingsdag loopt door tot half vijf. De weken daarna duurt het programma van 12.00 tot 15.00 uur.

De Carat Concerten gaan door van 1 mei tot en met 25 september. Alleen op 6 juni en 4 september zijn er geen concerten. De laatste dag is er een speciale afsluiting.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dave Kornuijt

Dave Kornuijt redacteur bij DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.