Vanaf 9 december weer ijsbaan op de Markt

Er kan weer geschaatst worden deze winter in Helmond. Helmond City Events maakt bekend dat de ijsbaan op de Markt er weer komt van 𝟗 december tot en met 9 januari. De schaatsbaan is dan weer iedere dag van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geopend. Bezoekers kunnen terecht op een bijna 500m2 grote en gezellig aangeklede schaatsbaan. Dit is bijna 100m2 extra ijs ten opzichte van de vorige editie.

Ook is er weer ruimte voor het schoolschaatsen en op de vrijdagochtenden is er ruimte voor de peuters om te schaatsen. Geen schaatsfanaat? Ook dat is geen probleem. Rondom de schaatsbaan komt een overdekt winterterras waar iedereen die wil kan genieten van winterse hapjes en drankjes met uitzicht op de schaatsbaan. Daarnaast is er dit jaar een aantal zondagen een kleine kerstmarkt met lokale ondernemers.

Deze winter staat Helmond Centrum volop in het teken van leuke winteractiviteiten. Zo is er, naast de schaatsbaan op de Markt, ook een Kerstwensboom op de kop van de markt te vinden, is het huis van de Kerstman in de Elzaspassage geopend en heeft winterkasteel Helmond weer veel leuke activiteiten op het programma staan.

Oproep

Schaatsen in Helmond is druk op zoek naar vrijwilligers. Belangstelling? Stuur dan een mailtje naar info@schaatseninhelmond.nl en de organisatie neemt contact op.

Standhouders gezocht

Op zondag 12, 19, 26 december én zondag 2 januari is een kleine kerstmarkt rondom de ijsbaan met 20 kerstkramen die door lokale ondernemers  worden ingevuld. De markt is gratis te bezoeken. Voor meer informatie of aanmelden: info@schaatseninhelmond.nl

Kijk voor de openingstijden, het programma en meer informatie op www.schaatseninhelmond.nl

Liefhebbers kunnen weer schaatsten op de Markt binnenkort. (Archieffoto DiH)

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Paula van Hout - Redactie

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *