VC Polaris organiseert CMV toernooi

Zondag 27 november organiseert VC Polaris het derde CMV toernooi in de regio Eindhoven. Liefst 65 teams bestaande uit drie of vier meisjes of jongens spelen in verschillende leeftijdsgroepen het zogenaamde ‘Cool moves volleybal’.

De kinderen vanaf de leeftijd van 6 jaar leren op een dynamische manier in spelvorm de grondregels en de technieken van het volleybal. Elke maand is er in de regio ‘n toernooi en ditmaal zijn de meisjes en jongens bij VC Polaris te gast in Sporthal ‘t Hout te Helmond.

De deelnemende verenigingen zijn DKJO, Were Di, Ledub, Pieter Breughel, MVC De Hangar, Bedovo, VVC Best, Nuvo’68, VC Rooi en het organiserende Polaris met 10 teams. De jongste groep – niveau 1 – speelt zondag in drietallen van 9.00 tot 12.00 uur; niveau 2 van 12.00 tot 15.00 uur en de leeftijdsgroep tot 12 jaar in viertallen daarna tot 17.30 uur. Na afsluiting van ieder blok volgt een prijsuitreiking.

Het CMV toernooi wordt doorgaans door veel ouders en belangstellenden bezocht en is gratis toegankelijk.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door VC Polaris

Volleybal, teamgeest, openheid, familie en fun. Helmonds enige volleybalvereniging die ook deelneemt aan de NeVoBo-competitie. VC Polaris bruist van het leven met vele heren-, dames-, recreanten- en jeugdteams en een eigen CMV-afdeling. De club telt meer dan 20 NeVoBo-teams waarvan enkele teams volleyballen ...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.