VC Polaris start seizoen met nationale bekerwedstrijden

De  vaandelteams van VC Polaris beginnen komende zaterdag 16 september het seizoen met de eerste ronde om de nationale volleybalbeker. De dames zijn aankomend seizoen extra ingeloot na het behalen van de regiobeker van Zuid-Nederland. Dit is voor het eerst in het 67-jarig bestaan van de club. De heren zijn nationaal ingedeeld, omdat het team komend seizoen in de tweede divisie uitkomt.

Bekerprogramma Dames

De dames van het vaandelteam treffen in de Pius-hal in Panningen drie tegenstanders die op een hoger niveau in competitieverband spelen. Om 15.00 uur tegen VCE/PSV uit Eindhoven, uitkomend in de tweede divisie B. Om 17.00 uur tegen HOVOC Horst en ten slotte om 19.00 uur tegen VC Olympia uit Helden, dat naar de tweede divisie D is gepromoveerd.

Bekerprogramma Heren

De heren van VC Polaris treffen in De Heeg in Maastricht ook sterke tegenstanders. Om 15.00 uur nemen ze het op tegen Trivoc uit Wijchen dat in de eerste divisie B huist. Vervolgens spelen ze om 17.00 uur tegen ATAK ’55. Dat team zullen ze overigens in het komende seizoen na lange tijd weer in competitieverband treffen. De derde en laatste wedstrijd ten slotte gaat tegen Umoya/VC Jokers uit Maastricht, dat naar de eerste divisie promoveerde.

[Tekst: VC Polaris. Foto: Heren 1 seizoen 23/24]

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Ivo Mikkers - Redactie

Ivo Mikkers Redactie ondersteuning DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *