Lilian Marijnissen van de Socialistische Partij was maandagavond in de Cacaofabriek in Helmond om te praten over haar boek ‘De winst van eerlijk delen’.

In gesprek met 

Sander de Kramer ging met Marijnissen, in een goed gevulde zaal, in gesprek. Een gesprek vol persoonlijke anekdotes, actuele feiten en argumenten. De zaal kreeg ook gelegenheid om vragen aan haar te stellen. 

Waarom dit boek

“Het fijne van het boek is dat je een podium hebt om over je alternatieven te vertellen”, zo liet Lilian Marijnissen voor de camera van Dit is Helmond horen. “Als oppositiepartij in de Tweede Kamer moet je je stem laten horen, maar in een boek kun je uitleggen waar je als partij voor staat.” De presentatie van het boek vond plaats in Den Haag, maar “het eerste exemplaar ging niet naar mijn vader”, aldus Marijnissen.

Niels Geusebroek

Niels Geusebroek zorgde voor het muzikale intermezzo. Dat doet de zanger tijdens alle bijeenkomsten van het boek, zo vertelde hij. “Ik breng hits, maar ook onbekend werk waarmee het publiek een match kan vinden.” Om het boek te presenteren werden eerder al Haarlem, Breda, Groningen, Rotterdam, Arnhem en Heerlen aangedaan.  

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Mario van Dinther

Passie voor radio en nieuws met meer dan 30 jaar ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *