Alweer het zevende Kasteeltuinconcert 18 augustus. En wat voor één! Twee podia vol positive vibrations en met veel voltage. Niet alleen veel covers, maar ook heerlijk eigen werk! En met een muzikaal extraatje. Want op PODIUMTWEE is deze avond plaats voor TWEE optredens. Van 19.30 tot 20.00 uur kun je daar ook genieten van het optreden van Mick Stender.

HOOFDPODIUM VOOR STEVIE WONDER TRIBUTE – TRIBUTE

Deze Stevie wonder tribute staat bekend als één van de finalisten van Battle of bands waar ze ontzettend goed in de smaak vielen bij het publiek. De nummers van Stevie Wonder hebben geen introductie nodig. Ze zijn een deel van ons collectieve geheugen. Stevie Wonder behoort tot de meest succesvolle en invloedrijkste artiesten uit de popgeschiedenis. De Stevie Wonder Tribute is een heerlijke energieke show. Positive vibrations, meezingen en dansen  gegarandeerd!

PODIUMTWEE DEZE AVOND GERESERVEERD VOOR TWEE!!

MICK STENDER – AMERICANA – ROCK ‘n ROLL

Mick Stender is een singer-songwriter en het nieuwe Rock ‘n Roll symbool van de 21e eeuw. Hij schrijft zijn eigen songs in de stijl van Johnny Cash, Elvis Presley en Danny Vera. Deze ambitieuze muzikant staat met zijn Americana sound op Podiumtwee van 19.30 tot 20.00 uur.

VOLTAGE – COVER – AMERICANA – COUNTRY

Voltage werd in 2011 opgericht door frontman Dave Vermeulen, toen nog als coverband. Al snel verschoof de focus van covers naar eigen materiaal. Dit resulteerde in een eerste EP in 2012 en debuutalbum Travellin’ Men in het voorjaar van 2015. In 2017 verscheen opvolger ‘Around The Bend’. Het materiaal was inmiddels aangevuld met Americana en countryinvloeden. In 2020 brachten de mannen hun derde album ‘It’s About Time’ uit. Welke gelijk succes had op de Nationale radio. Met Dave Vermeulen op Guitar en Lead Vocals. Ruard Sander op Lead Guitar. Kai Liebrand op Bass en Edwin van der Burgt op Drums en Percussie.

TIJDEN & INFORMATIE

ACHT vrijdagen, heel juli en augustus Kasteeltuinconcerten in Helmond. Vrijdag 7 juli tot en met vrijdag 25 augustus. Toegang geheel gratis.

HOOFDPODIUM / VELD
19:30 uur Terrein en horeca geopend
20:30 – 21:30 uur Programma – Set 1
21:30 – 22:00 uur Pauze
22:00 – 23:00 uur Programma – Set 2
23:30 uur Terrein en horeca gesloten

PODIUM TWEE
19.00 uur Terrein en horeca geopend
19.30 – 22.30 uur Programma
22.30 uur horeca gesloten

Dit jaar staan weer diverse lokale foodtrucks tussen de duiventorens inclusief een sfeervol terras. Tegenover het kasteel kan men ook voldoende muntenverkooppunten en toiletvoorzieningen vinden. Nieuw dit jaar is onder andere de unieke cocktailbar naast de duiventoren met heerlijke zomerse cocktails en gin-tonics met een terras. Let op; Dit jaar wordt er voor het eerst gebruik gemaakt van herbruikbare cups!

Meer informatie over de Kasteeltuinconcerten Helmond vind je op www.kasteeltuinconcerten.nl.
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes op Facebook of Instagram;
Facebook: www.facebook.com/kasteeltuinconcertenhelmond
Instagram: www.instagram.com/kasteeltuinconcertenhelmond
Alle nieuwtjes omtrent De Kasteeltuinconcerten als eerste ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via de website. Meer informatie of vragen? Mail naar info@kasteeltuinen.nl.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Helene Ermens - Redactie

Helene Ermens - Redactie DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *