LEVgroep is een brede welzijnsorganisatie die staat voor leven en verbinden. En dat is precies wat zij doen. Zij verbinden mensen met elkaar in gezinnen, buurten, wijken en organisaties. Zij zijn er om mensen te inspireren, te ondersteunen en mee te laten doen in de samenleving.

Bekijk het filmpje over LEVgroep waarin directeur Jolanda Teeuwen en buurtcoach Judith Cuijpers vertellen over wat zij aan de inwoners te bieden hebben vanuit de LEVgroep en hoe de inwoners zich kunnen verbinden aan hen.

Wie is de LEVgroep?
💜LEV betekent hart (in het Hebreeuws). Medewerkers en vrijwilligers werken met een passie; ze werken vanuit hun hart en zetten zich graag in voor een ander. Zij zijn creatief, zien kansen en hebben lef. Zij staan graag dichtbij de inwoners en organisaties en doen daarvoor wat nodig is.
🧡 Zij zijn ook een lerende organisatie: samen kennis delen en talenten ontwikkelen, samen in beweging blijven, samen successen beleven en elkaar inspireren. Fouten maken mag, wanneer er van wordt geleerd. Zij zijn trots op elkaar en op wat zij samen bereiken met de inwoners.
💛 Zij voelen zich verantwoordelijk voor wat zij doen en zij zijn niet bang om in de spiegel te kijken. Zij bieden een plek waar iedereen graag komt en zich welkom voelt. Zij zeggen wat zij doen en zij doen wat zij zeggen.
💚Verbinden zit in bij hen in het DNA. Zij zijn verbinders en zij werken graag samen met andere organisaties om zich hard te maken voor de inwoners.

Wil je meer weten over LEVgroep en hoe deze iets voor jou kan betekenen? Ga dan naar www.levgroep.nl

Jibb+Helmond actief in alle wijken

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door LEVgroep Helmond

Leven en samenleving veranderen voortdurend. Het is belangrijk dat ieder mens individueel tot zijn recht kan komen. Dat kan alleen in relatie tot anderen: thuis... Meer weergeven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.