Verdachte vuurwerkbom Helmond aangehouden
Op donderdagochtend is een 39-jarige man uit Helmond aangehouden op verdenking van het gooien van zwaar vuurwerk naar het politiebureau. Bij zijn actie raakte een voertuig beschadigd, maar vielen er verder geen gewonden.

Vorige week werden agenten in Helmond meerdere avonden op rij opgeschrikt door zwaar vuurwerk dat op het terrein van het politiebureau in Helmond werd gegooid. Daarbij werd een voertuig beschadigd. Uit onderzoek kwam een locatie in beeld waar de verdachte mogelijk zou blijven.

E-mail

Dezelfde verdachte en locatie kwamen ook naar voren in een onderzoek naar bedreigingen aan het adres van politiemensen per e–mail. Daarom werd deze man aangehouden op verdenking van het uiten van bedreigingen. Bij de aanhoudingen zag de politie dat de man dezelfde kleding droeg als de verdachte van de vuurwerkincidenten. Daarom werd de man ook hiervoor aangehouden.

Geweld tegen politiemensen of het dreigen daarmee wordt niet getolereerd door de politie. Meer weten? Lees hier wat we de politie onderneemt tegen dat soort acties

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Liam Toll - Redactie

Liam Toll volgt namens DitisHelmond de Helmondse politiek, schrijft verhalen en houdt interviews voor de nieuwsuitzendingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *