Verschillende Helmonders in nieuwe videoclip Aaron D.

Singer-songwriter Aaron Dijsselbloem, alias Aaron D., heeft op woensdag 11 november zijn nieuwe single “Never Ending Story” uitgebracht. Een dag na deze release volgde de videoclip op YouTube. Deze is inmiddels honderden keren bekeken. 

In de bijbehorende videoclip wordt het leven met het coronavirus in Helmond van een andere kant belicht. Er zijn een aantal Helmondse koppels te zien die in een ‘levend schilderij’ knuffelen, stoeien, liefde en vreugde uitstralen. Dijsselbloem: “In deze clip laat ik de menselijke, romantisch kant van het leven zien. Mijn team en ik onderstrepen wat wel kan, in plaats van wat niet kan. Laten we hopen dat corona geen ‘Never Ending Story’ wordt.”

De videoclip van Never Ending Story:

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie DitisHelmond Alexander Brutsaert

Hallo, ik ben Alexander Brutsaert en ik ben 19 jaar. Dit jaar begin ik aan mijn tweede jaar journalistiek in Tilburg. Ik ben blij dat ik de komende maanden stage mag lopen bij DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *