Vier branden in Helmond; brand in busje snel onder controle

De brandweer had het erg druk in Helmond in de nacht van zondag op maandag. Ook op een parkeerplaats aan de Rembrandtlaan ging het mis. Daar moest de brandweer uitrukken voor een brand in een bestelbusje.

Rond 04.15 uur werd de Helmondse brandweer opgeroepen voor een autobrand op een parkeerplaats aan de Rembrandtlaan in Helmond. Hier stond een bestelbusje in brand. De brandweer had het vuur snel onder controle. Het busje is door een bergingsbedrijf opgehaald.

         

En het was niet de eerste keer dat de brandweer moest uitrukken zondagnacht. Eerder ging vlak na middernacht al een motor aan de Nachtegaallaan in vlammen op. Twee weken geleden brandde er al een auto uit vlakbij de plek waar nu de motor in brand stond.

Daarnaast moest ook een wagen op een bedrijventerrein in Helmond het zondagnacht ontgelden. Bovendien was er nog een kleine brand in een container. In alle vier de gevallen vermoedt de politie dat er een brandstichter actief is. Onderzoek zal nog uit moeten wijzen of het daadwerkelijk zo is.

[Foto’s: Harrie Grijseels/HarrieFotografie]

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *