Elk jaar organiseert Werkgroep Jeugd Mierlo-Hout een Kindervakantieweek. De kinderen kunnen dan met elkaar spelen en nieuwe vriendschappen ontwikkelen. De Kindervakantieweek kon in 2020 niet doorgaan vanwege het coronavirus. Werkgroep Jeugd Mierlo-Hout hoopt dat het dit jaar wel doorgaat, daarom zijn de leden al volop bezig met de voorbereidingen.

De voorbereidingen voor de Kindervakantieweek heeft veel tijd en werk nodig. De vrijwilligers van de Werkgroep Jeugd Mierlo-Hout zijn daarom nu al begonnen met alles gereed te krijgen. Ook al is de kans er dat het weer wordt afgelast door de corona-maatregelen, Werkgroep Jeugd Mierlo-Hout houdt de moed er in.  Voorzitter John van de Vossenberg vertelt dat het belangrijk is voor de kinderen om actief te blijven. ‘’ We willen zo min mogelijk mobieltjes zien tijdens De Kindervakantieweek. Het het is mooier om te zien als de kinderen actief meedoen.’’

Een halve eeuw Kindervakantieweek

De Kindervakantie week bestaat al bijna 50 jaar. Door de jaren heen is er natuurlijk veel veranderd. Maar alle vrijwilligers die helpen met de Kindervakantie week doen het nog steeds met plezier. Ze willen het jubileum ook vooral vieren voor de vrijwilligers die al die tijd mee hebben geholpen. Door de jaren heen zijn er veel beelden geschoten van de Kindervakantieweek. Op de Facebookpagina ‘’50 jaar Kindervakantieweek Mierlo-Hout’’ verzamelen ze alle archiefbeelden van de voorgaande jaren.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie DitisHelmond Fee Roelofsen

Fee Roelofsen Stagiaire redactie DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *