Voordelig naar Helmond Sport met de vriendenpas

Met de Vriendenpas biedt Helmond Sport een unieke kans om aankomend seizoen voordelig wedstrijden te bezoeken. Iedere seizoenskaarthouder mag een gratis exemplaar weggeven, maar nog niet iedereen heeft daar iemand voor gevonden. Daarom brengt supportersvereniging We Are Helmond vraag en aanbod nu bij elkaar.

De Vriendenpas vormt een geste aan supporters die Helmond Sport ook in de afgelopen (corona)jaren zijn trouw gebleven. Iedere supporter die dit of vorig seizoen een seizoenskaart had, mag voor komend seizoen een gratis exemplaar schenken. De kaart kan enkel voor hetzelfde vak als dat van de gulle gever worden verstrekt.

Platform

Inmiddels heeft Helmond Sport er zo al heel wat nieuwe seizoenskaarthouders bij, maar nog niet iedereen heeft iemand gevonden om zijn/haar extra kaart aan te schenken. Daarom biedt supportersvereniging We Are Helmond nu een platform om vraag en aanbod bij elkaar te brengen.

Dus bij interesse om komend seizoen graag (voor een voordelig tarief) wedstrijden van Helmond Sport te bezoeken, Of mag er een kaart uitgedeeld worden, maar is daar nog niemand voor gevonden? Stuur dan een mailtje naar info@wearehelmond.nl. De supportersvereniging zoekt vervolgens naar mogelijke matches en brengt deze met elkaar in contact.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *