Vrachtauto klem onder Kasteeltraverse

Maandagmiddag 20 juni 2022 om 14.00 uur kwam er een vrachtauto klem te zitten onder het viaduct van de Kasteeltraverse op de Kromme Steenweg. Op een bord op het viaduct stond de maximale doorrijhoogte duidelijk aangegeven.

Twee mogelijkheden: of de bestuurder had niet op het bord gelet of hij wist niet hoe hoog zijn wagen was. De muurschildering op het  plafond van het viaduct raakte in ieder geval weer verder beschadigd. Het is duidelijk te zien aan de schildering dat hier regelmatig te hoge voertuigen vast komen te zitten. Zonde van het werk van de kunstenaars.

Maandagmiddag 20 juni 2022 om 14.00 uur kwam er een vrachtauto klem te zitten onder het viaduct van de Kasteeltraverse op de Kromme Steenweg.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Regina Blok - Redactie

Regina Blok Redacteur DitisHelmond Ik ben geboren in Den Haag. Vanwege mijn werk, in de IT, ben ik in 1994 verhuisd naar Helmond. In 1999 bij de Dierenambulance Helmond begonnen als vrijwilliger op de bus. Nu doe ik alleen nog thuis opvang, moederloze jonge katjes vanaf 1 dag oud tot wilde kleintjes van een week of 6, die gesocialiseerd moeten worden. Presentatrice bij het radioprogramma Nieuwsdesk bij Omroep Helmond. En nu dus ook redacteur bij DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.