Vrijwilligersdag Arte

Verantwoord bezig zijn met energie, met mensen; het is niet iets wat we bij Arte erbij doen, ons hele bedrijf is ervan doordrongen. Vraag onze medewerkers hoe ze een bijdrage leveren aan een duurzame wereld en ze zullen met talloze voorbeelden komen. Eén voorbeeld in het bijzonder is de jaarlijkse vrijwilligersdag.

Elk jaar kiezen de medewerkers van Arte een goed doel uit, waarvoor we een dag ons als vrijwilliger inzetten. Dit jaar zijn dat de vluchtelingen uit Oekraïne.
Helmond heeft 3 opvanglocaties met gezamenlijk meer dan 300 vluchtelingen. Arte organiseert een feestmiddag voor deze vluchtelingen. De feestdag is op 24 september op de locatie van de oude Knippenbergcollege aan de Nachtegaallaan in Helmond en het doel is om deze mensen die een vreselijke tijd hebben meegemaakt en ver weg zijn van hun eigen thuis een leuke middag te bezorgen.
Dat doen we door het aanbieden van verschillende lekkernijen, van een heerlijke barista koffie, tot een suikerspin voor de kinderen. Ook zullen er verschillende activiteiten zijn voor de kinderen zodat de volwassenen zich kunnen ontspannen, maar ze mogen natuurlijk ook meedoen met een spel of springen op het luchtkussen. Dat alles begeleid door live muziek met een Oekraïens tintje.

Met deze actie probeert Arte haar steentje bij te dragen aan een betere wereld, voor nu en de toekomstige generatie.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.