Vrijwilligerspenning voor P. Van de Waarsenburg-van der Linden   

P. van de Waarsenburg-van der Linden ontving dinsdagavond 19 juli uit handen van wethouder Van Lierop de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond. Dat gebeurde tijdens een bijeenkomst ter gelegenheid van de examens voor waterpolo en wereldzwemslagen bij LACO Sportcentrum Helmond. De penning is aan betrokkene uitgereikt vanwege haar belangeloze inzet gedurende vele jaren  voor zwemvereniging Helmondse Watervrienden.

De zwemvereniging Helmondse Watervrienden is opgericht op 1 januari 1965. Sinds 1 september 1965 is mevrouw Van de Waarsenburg-van der Linden lid van de vereniging en geeft zij zwemles aan de leden. Ondanks haar hoge leeftijd van 78 jaar komt zij nog elke dinsdag met plezier lesgeven. Ook is zij altijd aanwezig als examinator tijdens de examens voor waterpolo en wereldzwemslagen. Haar tomeloze vrijwillige inzet en aanwezigheid worden alom zeer gewaardeerd.

De onvermoeibare vrijwillige inzet gedurende vele jaren is voor burgemeester en wethouders aanleiding geweest om aan mevrouw Van de Waarsenburg-van der Linden de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond toe te kennen.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Paula van Hout - Redactie

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.