Vrijwilligerspenning voor Toon Aarts

Op vrijdagvond 15 juli heeft Toon Aarts uit handen van wethouder Van Dijk de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond ontvangen tijdens zijn afscheidsbijeenkomst bij Hockeyclub Helmond. Deze penning is aan Aarts uitgereikt vanwege zijn belangeloze inzet gedurende vele jaren.

Toon Aarts, ook wel bekend onder de naam “Toontje Glazen”, is een lokale beroemdheid in het Helmondse uitgaansleven. Ook bij HCH is hij al vele jaren een vertrouwd gezicht: Aarts haalt al meer dan dertig jaar vrijwillig tijdens de weekenden de glazen op bij HMHC (een van de 2 voormalige hockeyclubs in Helmond) en later bij HCH. Daarvoor heeft hij ook een tegel gekregen die nu aanwezig is in het clubhuis van HCH.

Daarnaast heeft Aarts voor Frans van de Aa gewerkt bij ’t Pompke in Mierlo, later bij ’t Houts Pörtje en ook nog bij discotheek Chadouf in Beek en Donk. Hierna heeft Aarts zich ook ingezet voor Jos Wijnen van 1987- 1990 bij La Mirage en later van 1990-2002 bij Plaza. Kortom, een zeer betrokken man met een groot hart. Zijn leeftijd zorgt er nu echter voor dat hij moet stoppen met het ophalen van glazen, tot groot verdriet van hemzelf.

De onvermoeibare vrijwillige inzet gedurende vele jaren is voor burgemeester en wethouders aanleiding geweest om aan Toon Aarts de vrijwilligerspenning van de gemeente Helmond toe te kennen.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Gemeente Helmond afd. Persdesk

Bron: Gemeente Helmond afd. Communicatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.