Wandelavondvierdaagse Helmond definitief afgelast

Door de coronapandemie is de organisatie van de wandelavondvierdaagse, samen met de gemeente Helmond tot het besluit gekomen om de vierdaagse dit jaar niet door te laten gaan. Het idee was om het evenement te verplaatsen naar september, maar ook deze datum is volgens de organisatie gezien de omstandigheden niet haalbaar.

In 2019 hebben enkele duizenden deelnemers de 60ste editie van de wandelavondvierdaagse van Helmond gelopen. Mooi weer, vrolijke gezichten en voor de deelnemers diverse traktaties maakte deze editie tot een succes. Wie had toen kunnen voorzien hoe anders dit in 2020 zou gaan.

De organisatie betreurt het dan ook zeer dat er in 2020 geen avondvierdaagse in Helmond zal plaatsvinden, zo blijkt uit een persbericht. Wel wordt vooruit gekeken met goede moed om wellicht in 2021 wel weer een wandelavondvierdaagse te kunnen gaan organiseren. Er wordt uiteraard wel gekeken naar hoe de situatie rondom covid-19 zich de komende tijd ontwikkelt.

Als alles weer terug is naar “normaal” zal de 61ste editie van de Wandelavondvierdaagse van Helmond plaatsvinden van woensdag 2 juni tot en zaterdag 5 juni 2021.

 

Archieffoto

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Liam Toll - Redactie

Liam Toll volgt namens DitisHelmond de Helmondse politiek, schrijft verhalen en houdt interviews voor de nieuwsuitzendingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *