ORO organiseerde op 12 en 13 december het ORO Winterfestival op Het Rijtven in Deurne. Een festival voor personeel en cliënten. Dit is Helmond was erbij.

Dat het nogal regenachtig was tijdens het ORO Winterfestival mocht de pret van de bezoekers niet drukken. Het buitenterrein van Het Rijtven in Deurne was omgetoverd in een prachtig en sfeervol kerstwonderland. Honderden mensen genoten van de kraampjes met allerlei spulletjes die te koop waren of waar iets te eten of te drinken was. En uiteraard ook van de vele haardvuurtjes en de livemuziek op diverse plekken op het terrein.

Lees ook van DMG: Terrein van Het Rijtven in Deurne omgetoverd tot ORO Winterfestival 

ORO organiseert het hele jaar door meer van dit soort festiviteiten. Bijvoorbeeld een kermis en een zomerfestijn. Deze festiviteiten zijn exclusief toegankelijk voor cliënten van ORO. Veel van hun cliënten kunnen vaak niet meedoen aan regulieren evenementen. Veelal vanwege mogelijke overprikkeling door de drukte of harde muziek. Bij de evenementen van ORO wordt hier altijd rekening mee gehouden.

ORO is een zorgaanbieder, gespecialiseerd in de zorg, ondersteuning en begeleiding van mensen van alle leeftijden met een verstandelijke beperking of een ontwikkelingsachterstand. In de Peelregio zijn zij de aanbieder met het breedste pakket aan diensten. Zoals bijvoorbeeld wonen en slapen, eten en drinken, werk en dagbesteding, bewegen, leren en vrije tijd. Ruim 2.000 cliënten hebben hun weg al gevonden naar één van de 80 locaties in de regio Zuidoost-Brabant.

Lees ook: Het Rijtven krijgt bezoek van The Bikers Alliance

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Helene Ermens - Redactie

Helene Ermens - Redactie DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *