Waskracht excelleert in november met nog drie voorstellingen

Komt dat zien! Komt dat zien! Waskracht excelleert met de best mogelijke voorstelling op 5, 6 of 7 november bij het Vakcollege aan de Keizerin Marialaan in Helmond. De kaartverkoop is begonnen. Met de voorstelling ‘Wan Circus’ toerde Waskracht in vier weekenden langs 23 buitenlocaties in de wijken van Helmond. Ruim 2.500 bezoekers zagen de voorstelling voor hun eigen deur of op loopafstand daarvan. Dat was eigenlijk nog allemaal ‘proberen‘. In november dus het echte werk.

Het publiek kan kiezen uit drie voorstellingen: twee avondvoorstellingen op vrijdag 5 en zaterdag 6 november, ook te boeken met gezellige en smakelijke maaltijd vooraf. En een middagvoorstelling op zondag 7 november, ook te boeken met een koffie/thee en lekkers-arrangement.

Stampot- of koffievoorstelling

De eerste stamppotshow op vrijdag 5 november is voor sponsoren en iedereen die zin heeft in een bonte en gezellige avond. De tweede stampotshow is op zaterdag 6 november. Het harde werken in het circus vraagt om een stevige maaltijd. Die krijgt het publiek ook voorgeschoteld. De uitnodiging is: schuif gezellig aan tafel bij circusdirecteur Carlos. Voor wie ‘s middags liever bij Carlos op de koffie komt, is de zondagmiddag voorstelling meer geschikt. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.waskrachthelmond.nl/tickets 

Sponsoren aan de lijn

Net als voor de 23 optredens buiten, wordt ook voor de voorstellingen binnen het hele ‘circus’ opnieuw opgebouwd en de omgeving aangekleed met waslijnen vol wapperend wasgoed. Het wasgoed is bedrukt met de logo’s van alle fondsen, subsidiegevers en sponsoren die Waskracht mogelijk maken, zoals VSBfonds, Lavans, gemeente Helmond, Rabo Coöperatiefonds en Prins Bernard Cultuurfonds, met VSBfonds als grootste donateur.

Tien procent van de opbrengst doneert Waskracht aan het goede doel ‘n Ouwe Sok Helmond. ‘n Ouwe Sok is een project dat kinderen die in Helmond onder de armoede grens leven een onvergetelijke dag gaat bezorgen. (www.ouwsokhelmond.nl)

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Paula van Hout - Redactie

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *