Afgelopen weekend konden Waskracht dan eindelijk de wijken in met hun voorstelling ‘Wa’n Circus’. En wat voor een weekend was het! Het prachtige weer zorgde voor een fantastisch decor voor de voorstellingen, de kostuums lieten de spelers schitteren maar vooral de spelers zelf en het hele Waskracht-team zorgden voor een fantastische aftrap van de 23 voorstellingen die het team uiteindelijk in alle wijken van Helmond gaat spelen.

Het begon zaterdag 4 september allemaal op de koude en winderige parkeerplaats van de ‘Kleine Jan’. Toch weerhield dat een kleine 40 bezoekers er niet van de voorstelling te bekijken. De sfeer zat er meteen in. Toen door naar het pleintje tegenover zaal Vissers in Brouwhuis waar het gezellig druk werd met ruim 100 bezoekers. Ook op het veldje aan het Peelhof was het ‘volle bak’ en speelden Waskracht lekker in het avondzonnetje.

Op zondag 5 september jl. werkte de zon al meteen lekker mee op het Hoboplein. Een behoorlijk aantal mensen had gehoor gegeven aan de oproep via diverse media om de voorstelling te bezoeken en ook op de parkeerplaats van Winkelcentrum de Bus in Helmond Noord kwamen de bezoekers in grote getallen naar de voorstelling kijken.

“Ik heb vandaag jullie uitvoering bij winkelcentrum
De Bus bijgewoond en er erg van genoten! Hulde!!”

Een mooiere start van de Waskracht-tour door Helmond hadden de spelers en de rest van het team zich niet kunnen wensen.

De Waskracht-karavaan stopt vrijdag 10 september in Stiphout, zaterdag 11 september in Helmond-Oost en zondag 12 septemberHelmond centrum. Kijk op het speelschema wanneer Waskracht bij jou in de buurt speelt.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Waskracht Helmond

Het is hoog tijd voor kleur, feest en positiviteit in Helmond. Theaterproject Waskracht trekt in juni/juli in vijf weekenden op de platte kar en met een bonte karavaan door deHelmondse wijken, zoals de wasvrouw vroeger rondging om de was op te halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *