‘Wat er te doen is’, is een nieuw tv-programma op DitisHelmond. Het is een programma over theater, muziek, film en evenementen. Kortom, over wat er zoal te doen is in Helmond.

In deze eerste aflevering gaat het over onder andere Beer, Burgers & Two Smoking Barrels, hét Speciaalbierfestival van Helmond. Diverse brouwerijen komen naar Helmond. Er is live muziek en een barbecue.

Theater, film en muziek

Stormkamer gaat in deze salon in gesprek met gasten uit Helmond die hier een uitgesproken visie over hebben. Samen met het het publiek gaan ze op zoek naar een blauwdruk voor een ideale wereld binnen een verrassende theatrale beleving met live muziek, performances en beeldende kunst. Met De Salon vormt Stormkamer de huiskamer van een gemeenschap; geroezemoes zweeft door de ruimte en achter de bar klingelen de glazen.

Dinsdag 24 mei | 20:15 uur in het Speelhuis

Film

De gehele originele cast van Downton Abbey keert opnieuw terug voor de tweede film. De de nieuwe cast bestaat uit o.a. Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye en Dominic West. Het script is geschreven door Downton creator en Oscarwinnaar Julian Fellowes. Downton Abbey: A New Era is geregisseerd door Simon Curtis (My Week with Marilyn).

Downton Abbey: a new era in de Cacaofabriek

Muziek

LA Vation komt weer naar Helmond! Na hun uitverkochte show in 2019 komt de band terug naar de Cacaofabriek.

Bono zelf schrok van de verbazingwekkend nauwkeurige interpretatie en hun twee uur durende show vol met memorabele elementen uit het verleden- en heden van U2. Een concert met alleen maar grote hits als New Year’s Day, With Or Without You, Beautiful Day, en ga zo maar door.

LA Vation – U2 Tribute From The USA

vr 27 mei 2022 | 21:00  uur in de Cacaofabriek

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Paula van Hout - Redactie

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.