‘Wat er te doen is’, is een programma over theater, muziek, film en evenementen. Kortom wat er te doen is in Helmond. In deze video komen verschillende van deze leuke activiteiten langs.

Rodeo

Deze film volgt de zelfstandige jonge vrouw Julia die aansluiting zoekt bij de ondergrondse dirtbike-community waar alles draait om haar grote passie: motoren. Ze wil meedoen aan illegale ‘rodeo’s’, waar geracet wordt en spectaculaire stunts worden uitgehaald. Deze zal op diverse dagen en tijden in de cacaofabriek te zien zijn.

Triangle of Sadness

De modellen Carl en Yaya worden uitgenodigd voor een luxe cruise met aan boord een bont gezelschap aan rijke passagiers, waaronder een Russische oligarch, Britse wapenhandelaars en een eigenzinnige, alcoholische Marx-citerende kapitein. Deze zal op diverse dagen en tijden in de cacaofabriek te zien zijn.

De gelaarsde kat 2: de laatste wens

Voor het eerst in ruim tien jaar presenteert DreamWorks Animation weer een nieuw avontuur in het Shrek-universum. De dappere, vogelvrije Gelaarsde Kat komt erachter dat zijn passie voor gevaar en zijn minachting voor veiligheid hun tol hebben geëist. Hoewel hij zelf de tel is kwijtgeraakt, blijkt hij acht van zijn negen levens te hebben verspeeld. Deze is nu in de bioscoop te zien.

Benja Bruijning

Benja Bruijning voor het eerst solo op het toneel. Gewapend met een persoonlijke en ontroerende tekst van schrijven Nick Payne. Olivier Diepenhorst regisseert. A Life is niet zomaar een toneelstuk, het is een persoonlijk relaas van de schrijver waarin hij ingaat op twee grote levensgebeurtenissen die zich in zijn leven kort na elkaar afspeelden: de geboorte van zijn dochter en het overlijden van zijn vader. Deze zal op vrijdag 27 januari om 20:15 uur in Het Speelhuis te zien zijn.

Maarten van Rossem

Tijdens deze theaterlezing analyseert en fileert Maarten van Rossem met onderkoelde humor en een enorme feitenkennis, historische en actuele, krankzinnige en bedroevende maatschappelijke vraagstukken en politieke kwesties. Zijn verhalen zijn prikkelend en uitdagend, gortdroog en vlijmscherp. Een avond leren en lachen met de bekendste historicus van Nederland. Deze zal op zaterdag 21 januari om 20:15 uur in Het Speelhuis te zien zijn.

Amarok: Hero Tour

Eén van de beste bands in het progressieve rock segment is het Poolse Amarok. En hoe mooi is het dan, dat we deze band op 20 januari mogen begroeten in Helmond. Deze zal op vrijdag 20 januari om 20:30 uur in de cacaofabriek te zien zijn.

Dansen voor 40-plussers: 40Up

40Up komt op zaterdag 21 januari weer terug naar Helmond. Een hele avond lekker ongedwongen dansen op de dans stampers uit vervlogen tijden. Deze is op zaterdag 21 januari om 21:00 uur in de cacaofabriek zijn.

Je kunt alle activiteiten en evenementen bekijken in de meest complete agenda van Helmond op www.ditishelmond.nl/agenda. Ook kunt u hier kosteloos uw eigen activiteit toevoegen.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Karlijn Gevers - Redactie

Stagiaire Redactie DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *