‘Wat er te doen is’, is een programma over theater, muziek, film en evenementen. Kortom wat er te doen is in Helmond. In deze video komen verschillende van deze leuke activiteiten langs.

De Grote Sinterklaasfilm: gespuis in de speelgoedkluis 

In deze muzikale familiefilm ‘De Grote Sinterklaasfilm: gespuis in de speelgoedkluis, krijgt Hugo Hogepief de belangrijke taak om op de sleutelring van Sinterklaas te passen. Deze is nu in de bioscoop te zien.

Fisherman’s friends: one and all

Nadat de Fisherman’s friends uit Cornwall met hun traditionele zeemansliederen onverwacht de hitlijsten bestormden, maakt het shantykoor nu hun comeback! Deze zal op diverse dagen en tijden in de cacaofabriek te zien zijn.

Tim Franssen, De mens en ik

Homo sapiens hebben we onszelf genoemd, oftewel: de wijze mens. Maar hebben we niet een al te hoge dunk van onszelf. Tim Franssen maakt je in ‘De mens en ik’ deelgenoot van zijn worsteling met de mensheid en zijn gedwongen midlaatschaap daarvan. Tim zoals we hem kennen: muzikaal, filosofisch, geëngageerd en ontzettend grappig. deze zal op 3 december om 20:15 in Het Speelhuis te zien zijn.

Pann//Catwalk

Met Pan//Catwalk trappen we een nieuwe reeks Under the Rainbow af, een inspirerend programma over identiteit. Verwacht deze winter een flink aantal kleurrijke, culturele evenementen die allemaal op een andere manier ruimte creëren, kleur geven, ijs breken en scherpstellen. 9 december om 16.00 uur in De Cacaofabriek.

Je kunt alle activiteiten en evenementen bekijken in de meest complete agenda van Helmond op www.ditishelmond.nl/agenda. Ook kunt u hier kosteloos uw eigen activiteit toevoegen.

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Fee van Riet - Redactie

Stagiaire Redactie DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.