Webinar vrijwilligersbeleid verplaatst naar 7 januari

De webinar over het vrijwilligersbeleid van de gemeente Helmond is verplaatst naar donderdag 7 januari. Raads- en commissieleden laten zich inspireren door interessante sprekers. De webinar is voor iedereen te volgen via: https://youtu.be/l_aSgwwshHE

De webinar start om 20.00 uur en is rond 21.15 uur afgelopen. Het programma start met drie korte presentaties:

  • een toelichting over het huidige vrijwilligersbeleid van gemeente Helmond en de uitdagingen waar we voor staan;
  • een inspirerend verhaal van hoogleraar Kees Klomp, Hogeschool Rotterdam, over de betekeniseconomie (balans tussen welvaart, welzijn en welbevinden) die zorgt voor een geheel andere kijk op vrijwilligerswerk;
  • nog meer inspiratie van Vivienne van Leuken van Stichting VIPE (Voor Ieder Persoon Eigen) uit Helmond, met duurzame en praktische ideeën om vrijwilligerswerk gepast te waarderen.

Vragen stellen

Gedurende de presentaties kunnen er via WhatsApp vragen gesteld worden. Het telefoonnummer wordt tijdens de uitzending bekendgemaakt. Na afloop van hun presentaties beantwoorden de sprekers binnengekomen vragen.

Meer informatie

Vooraf aanmelden is niet nodig. Meer informatie is te vinden op raadsinformatie.helmond en klik in de kalender op 8 december.

Podiumbijeenkomsten

De gemeenteraad organiseert regelmatig podiumbijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten haalt de raad informatie op. Zo kunnen raads- en commissieleden zich een goed beeld vormen van bepaalde onderwerpen. Deze informatie gebruiken zij bij toekomstige besluiten die zij nemen. Vanwege de maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, vinden de podiumbijeenkomsten nu plaats in de vorm van een webinar.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Gemeente Helmond afd. Persdesk

Bron: Gemeente Helmond afd. Communicatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *