De Zorgboog en ZorgboogExtra organiseren in januari 2021 weer de Gezondheidsweken. Vanwege corona zal deze editie volledig online zijn. Een maand lang kunnen leden, medewerkers en vrijwilligers gratis online webinars bijwonen met thema’s als gezondheid en vitaliteit. 

Kirsti Peeters – van der Vleuten en Monique Gubbels – van Oosterhout werken beiden bij de ZorgboogExtra. “Vorig jaar waren de gezondheidsweken een groot succes“, vertelt Monique Gubbels-van Oosterhout, manager van Zorgboogextra. “En juist nu – in deze bijzondere tijd – willen we er alles aan doen om leden, medewerkers en vrijwilligers gezond en actief te houden. Een gezonde leefstijl is belangrijker dan ooit. Een gezonde leefstijl helpt om mentaal, fysiek en sociaal gezond te blijven, ook in coronatijd.”

20.000 leden

In de Peelregio zijn er ruim 20.000 huishoudens die lid zijn van ZorgboogExtra. Op www.zorgboogextra.nl/gezondheidsweken staat het volledige programma en kunnen leden zich aanmelden.

Camera & Montage: Gerard Slegers

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Liam Toll - Redactie

Liam Toll volgt namens DitisHelmond de Helmondse politiek, schrijft verhalen en houdt interviews voor de nieuwsuitzendingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *