Week Vrijwillige Inzet verplaatst naar maart 2021

Vrijwilligerswerk LEV Helmond organiseert de Week van de Vrijwillige Inzet om alle vrijwilligers en maatschappelijke stagiairs te bedanken voor hun inzet dit jaar. In deze week is er een gevarieerd  aanbod van workshops samengesteld waar vrijwilligers er gratis één van kunnen doen. Vanwege Corona is besloten om de week te verzetten naar 22-27 maart 2021.

Workshops verzet vanwege corona
Door de aangescherpte Coronaregels was het niet langer verantwoord om de week in december door te laten gaan. “Buurthuizen, horeca en het zwembad zijn gesloten en groepslessen bij sportscholen zijn nu ook niet mogelijk. Ook zijn mensen terughoudend om deel te nemen aan activiteiten. We vonden het daarom beter om alles te verplaatsen naar het voorjaar. Hopelijk kan iedereen dan weer volop genieten van alles wat we hebben georganiseerd,” aldus Simone Beetz adviseur vrijwilligerswerk van LEV Helmond.

Aanmelden workshops
Aanmelden voor de workshops start kan uitsluitend via de website: www.levhelmond.nl/workshops. Ben je vrijwilliger in Helmond of doe je dit schooljaar je maatschappelijke stage? Bekijk snel het workshopaanbod en kies twee workshops uit die je het meeste aanspreken. Vermeld bij aanmelden welke workshop de voorkeur heeft. We doen ons best om iedereen zoveel mogelijk op de workshop van zijn of haar eerste keuze te plaatsen.

Met vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met Vrijwilligerswerk LEV Helmond, vrijwilligerswerkhelmond@levgroep.nl of bel: 0492 59 89 89.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door LEVgroep Helmond

Leven en samenleving veranderen voortdurend. Het is belangrijk dat ieder mens individueel tot zijn recht kan komen. Dat kan alleen in relatie tot anderen: thuis... Meer weergeven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *