Wegafsluiting Rijpelbaan vanaf 21 augustus

Het asfalt op de Rijpelbaan is aan vervanging toe vanwege scheuren en verzakkingen. Binnenkort starten daarom werkzaamheden in opdracht van gemeente Helmond. De Rijpelbaan is vanaf 21 augustus afgesloten.

Looptijd werkzaamheden 
De werkzaamheden starten op 21 augustus en zijn begin oktober 2023 klaar. De Rijpelbaan tussen de Rivierensingel en Bakelsedijk is in deze periode in beide richtingen afgesloten voor verkeer. De rotondes aan de Rijpelbergseweg en Rivierensingel worden ook hersteld.

Omleidingen
Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid. De omleidingsroutes worden aangegeven via de gele omleidingsborden. Informeer dus tijdig werknemers, klanten en leveranciers over de omleiding en zorg dat ze rekening houden met wat extra reistijd.

Blijf op de hoogte
Via de projectwebsite www.onzeopenbareruimte.nl/rijpelbaan-helmond kun je volledig op de hoogte blijven van de werkzaamheden en de wegafsluiting van de Rijpelbaan. Hier kun je ook vragen insturen.

Contact
Het voorbereidingstraject doet de gemeente Helmond samen met Jens|Ingenieurs & Adviseurs (Helmond). Bij vragen of onduidelijkheden kun je contact opnemen met Melle Bloemen van Jens|Ingenieurs & Adviseurs via 06-28 80 92 45 of melle.bloemen@jens-ict.nl. Hij beantwoordt namens de gemeente alle vragen.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Helene Ermens - Redactie

Helene Ermens - Redactie DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *