Wegwerkzaamheden aan de Boerhaavelaan

Sinds gisteren maandag 7 juni tot en met vrijdag 25 juni wordt er gewerkt aan de Boerhaavelaan. Ook het kruispunt Boerhaavelaan – President Rooseveltlaan – Jan van Brabantlaan is tijdens deze periode afgesloten. Het (auto)verkeer wordt tijdens deze periode ter plekke omgeleid.

In de maand juni vindt er noodzakelijk onderhoud plaats aan de Boerhaavelaan, bestaande uit: het opnieuw asfalteren van de rijbaan en het vernieuwen van verhardingen. Bovendien wordt de verkeersveiligheid en doorstroming op het kruispunt Boerhaavelaan – President Rooseveltlaan – Jan van Brabantlaan verbeterd door een andere inrichting van het kruispunt en het verbeteren van de verkeerslichten. In twee latere fases, in juli en september, worden de parallelwegen ingericht als fietsstraat.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden, van maandag 7 juni tot en met vrijdag 25 juni, is de Boerhaavelaan en het aangrenzende kruispunt afgesloten voor (auto)verkeer. Het verkeer wordt ter plekke omgeleid via de Wesselmanlaan, Prins Hendriklaan, Europaweg en Hortsedijk. Bekijk de omleidingsroute via deze link.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Paula van Hout - Redactie

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *