Werkzaamheden bij rotonde Rijpelbaan – Rembrandtlaan

Vanaf woensdag 22 september start de gemeente met verschillende wegwerkzaamheden bij de rotonde Rijpelbaan en Rembrandtlaan. De werkzaamheden zijn naar verwachting medio december afgerond. Het autoverkeer wordt met de bekende gele borden omgeleid.

Planning

Vanaf woensdag 22 september start de gemeente met de werkzaamheden aan de rotonde Rijpelbaan – Rembrandtlaan. Enerzijds gaat dit om onderhoudswerkzaamheden, zoals: het vervangen van de rotonde en de deklaag van de weg. Anderzijds verbreden zij de oversteek bij deze rotonde en passen ze het fietspad op de Rembrandtlaan aan. Deze maatregelen worden genomen om ervoor te zorgen dat scholieren van het Dr. Knippenbergcollege (op sport- en beleefcampus De Braak) vanaf de oostkant van Helmond (Dierdonk en Bakel) een nog veiligere fietsroute hebben van en naar school.

Bereikbaarheid

Het autoverkeer wordt tijdens deze periode ter plekke omgeleid. Autoverkeer kan gebruikmaken van de omleidingsroute via de Nachtegaallaan en Venuslaan en de omleidingsroute via de wethouder Van Wellaan en de Deurneseweg. Fietsers worden omgeleid via het viaduct van de Bakelsedijk en de Bloemvelderbrug. Alle informatie omtrent geplande wegafsluitingen in Helmond is te vinden op www.helmond.nl/wegwerkzaamheden.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Gemeente Helmond afd. Persdesk

Bron: Gemeente Helmond afd. Communicatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *