Wethouder Marita van Lierop en de twee aanwezige voorzitters van de kermisbonden hebben vrijdag 24 maart met een druk op de knop de kermis van Helmond geopend.

De aanwezigen kregen een flinke laag confetti over zich heen. Mevrouw van Lierop, die evenementen in haar portefeuille heeft, dankte de kermisexploitanten voor hun komst. Zij wenste hen een goede kermis toe aan het begin van een nieuw kermisseizoen.

Illusionist Nigel Otermans uit Weert verbaasde jong en oud met zijn acts. Hij was interactief met het publiek en liet zijn magische krachten zien. Voor hem was het in Helmond de eerste keer dat hij de kermis mede mocht openen. Zijn jonge carrière heeft hij al mogen bekronen met het kampioenschap van Nederland, maar zijn droom is toch om bekendheid over de gehele wereld te verwerven.

Zangeres Senna Willems trad daarna op. De jonge zangeres uit Helmond heeft momenteel een druk bestaan. Haar duet met Frans Duijts wordt in Nederland goed ontvangen. Na haar optreden op het podium moest ze snel weer naar Hilversum.

Ondertussen ging wethouder van Lierop samen met de heer Lubach-Koers, voorzitter Nationale Bond van Kermisbedrijfhouders BOVAK, in de Polyp. De kermis in Helmond draait tot en met 2 april.

 

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Mario van Dinther

Passie voor radio en nieuws met meer dan 30 jaar ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *