Wijkpark Brouwhuis krijgt nieuwe speelplekken

Vanmiddag, woensdag 17 mei, kwamen de leden van de Jeugdwijkraad Brouwhuis bij elkaar in het wijkpark om de nieuwe speelplekken te presenteren. Dat gebeurde onder begeleiding van Jongerenwerk/LEVgroep Helmond.

De drie betreffende speelplekken heten Kasteel Motte, de Waterspelen en Bosrijk. Om het hele park erbij te betrekken, worden de speelplekken straks verspreid door het park.

De leden van de Jeugdraad verzamelden zich bij het project Seats in het park. Vandaaruit zochten zij de plekken op waar de speelplekken gaan komen. De keuze voor de invulling van de speelplekken is het resultaat van de stemdag die op 29 maart plaatsvond voor de kinderen van Brouwhuis. In totaal brachten toen honderd kinderen hun stem uit.

Zodra het park een grondige opknapbeurt heeft ondergaan (momenteel werkt men aan de lage begroeiing), worden de nieuwe speelplekken ingericht.

Verslag en Fotografie: Hans Choufoer

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Hans Choufoer - Redactie

Hans Choufoer - Wijkreporter bij DitisHelmond. Geboren in Leiden. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk en zijn elke dag op pad in de wijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *