Wilde gallie ok mi oewen prins(es) pronke?

Het nieuwe carnavalsseizoen nadert met rasse schreden. Op 11 november zullen de meeste carnavalsverenigingen in Helmond de nieuwe prins of prinses bekendmaken. De redactie van Dit is Helmond wil graag alle carnavalsverenigingen de gelegenheid geven hun prins(es)bekendmaking te delen. Stuur daarom de bekendmaking in de vorm van een persbericht en uiteraard met een mooie foto naar redactie@ditishelmond.nl.

Het carnavalsseizoen is een tijd van samenhorigheid, creativiteit en vreugde. Al onze carnavalsverenigingen en het enthousiasme van hun leden dragen hier in grote mate aan bij. Door op onze website en social media de prins(es)bekendmaking te delen, kunnen we samen de kleurrijke traditie van carnaval vieren en onze carnavalsverenigingen in het zonnetje te zetten.

Stuur tijdig het persbericht met foto, dit kan in de gehele periode vanaf nu tot en met carnaval. Zorg er wel voor dat het persbericht duidelijke informatie bevat over de nieuwe prins(es), inclusief naam, achtergrond, vereniging en eventuele speciale plannen voor het komende carnavalsseizoen. Fijn is wanneer de foto van de prins of prinses een hoge resolutie heeft en is gemaakt in vol ornaat.

Voor verdere vragen of aanvullende informatie kun je contact opnemen met de redactie via redactie@ditishelmond.nl of op 088 166 67 00.

Vurtaaling;

Wilde gallie ok mi oewen prins(es) pronke? As gullie dè weelt, dan kende gallie un skôn stukske over oewen neijen prins of prinses stuure noar onze redaksie. Zet ur mar allus in wah ge kweit weelt. Over karreneval hè, ginnen anderen onzin. Mi oiteraart un foto in vol ornaaat en dè ding moet ok nog nun hogge resoolusie hebbuh. Waai goan dan an de slach mi dè alles en goije dè dan op onzen sajt en op àl dè andur gedoe op internet. Want waai doen ut tog mar Mizunalle! Houdoe en alaaaaaaf!

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Helene Ermens - Redactie

Helene Ermens - Redactie DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *