Winkelcentrum de Bus deelt uit bij paasactie

Elize der Kinderen en Bianca Wosyka gaan morgen, 31 maart, namens alle ondernemers van Winkelcentrum de Bus 1400 muffins bezorgen bij Kindcentrum Mozaïek, Basisschool de Rank, de Toermalijn en de Bundertjes. In deze lastige tijd vinden de ondernemers van Winkelcentrum de Bus het ongepast om een paasactie op te zetten, maar ze willen Pasen ook niet ongemerkt voorbij laten gaan. Ze hebben daarom een paasactie bedacht waarmee een traktatie gewonnen kon worden voor de hele klas.

Op vier basisscholen in de wijk het dichtst bij Winkelcentrum de Bus, zijn kleurplaten uitgedeeld namens De Bus. Afgelopen weekend hebben de ondernemers alle ingeleverde kleurplaten opgehangen, wat een vrolijk lint van tekeningen door het hele winkelcentrum heeft opgeleverd.

De school had de kleurplaten verspreid onder alle leerlingen. Om er nog een leerzaam spelelement aan toe te voegen, heeft Winkelcentrum de Bus een aantal letters opgehangen die samen een woord vormen. Dat woord konden de kinderen invullen op hun kleurplaat.  Doordat er zoveel mooie tekeningen zijn ingeleverd, was het lastig voor de ondernemers om een paar prijswinnaars te kiezen. Daarom hebben ze besloten om alle kinderen op deze vier basisscholen te trakteren.

Niet alleen voor ouderen, maar ook voor jonge kinderen is deze coronaperiode een tijd waarin ze continu worden geconfronteerd met maatregelen. Ze gaan door verveling rondhangen in het winkelcentrum. In samenwerking met de LEVgroep hebben deze kinderen nu even andere bezigheden gekregen, zoals het kleuren van deze kleurplaten.

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Austeja Jonikate - Redactie

Ik ben Austeja en ik kom uit Helmond. Ik studeer journalistiek in Utrecht en ik ben een van de nieuwe aanwinsten van DitisHelmond.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *