Wintereditie Gluren bij de Buren

Een wintereditie van Gluren bij de Buren in Mierlo-Hout? Op zondag 5 februari 2023 worden voor de vijfde keer huiskamers in Helmond omgetoverd tot tijdelijk podia. Aanmelden kan tot 18 december.

Tijdens deze eerste jubileum-editie wil de organisatie natuurlijk groots uitpakken. Daarom zoeken zij voor deze wintereditie Gluren bij de Buren naar enthousiaste mensen die het leuk zouden vinden om zijn of haar huiskamer ter beschikking te stellen voor lokaal talent.  En daarnaast zoeken zij ook naar lokale amateur-podiumkunstenaars (in de breedste zin van het woord) die graag zouden willen optreden.

Voor als u Gluren bij de Buren niet kent:

Gluren bij de Buren is een huiskamerfestival waarbij er door heel Helmond mini-optredens plaatsvinden. Zij programmeren altijd lokaal talent, en geven hen op deze manier een podium. Daarnaast is het voor bewoners en bezoekers een laagdrempelige manier om hun buren beter te leren kennen. En voor bezoekers zijn er door heel Helmond in meerdere huiskamers gratis acts te bezoeken! De vrijwilligers van de Stichting de Bühne vinden het leuk om in iedere wijk van Helmond optredens te kunnen programmeren. En hier dus de vraag voor Mierlo-Hout?  Heb je interesse, neem dan contact op met Chelsi Maas, via tel 0631681625.

 

 

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Anja Donkers - Redactie

Anja Donkers DitisHelmond Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *