Winterkasteel Helmond weer sfeervol ingericht

Tijdens de kerstvakantie is er weer veel te ontdekken voor families en kasteelliefhebbers bij Museum Helmond. Kasteel Helmond wordt van 19 december tot en met 3 januari omgetoverd tot Winterkasteel Helmond. Het kasteel is sfeervol aangekleed, met gezellige lichtjes, winterse muziek en zit barstensvol mooie verhalen. Doe een wens, schrijf ‘m op en hang deze in de versierde wensboom.

Luister naar verhalenverteller Gast Fantast of Aaltje Verhaaltje, zij vertellen de prachtigste kerst- en fantasieverhalen in een warm ingerichte kasteelkamer vol met wonderlijke spullen. Verder kun je de kasteelgidsen ontmoeten, want elke dag zijn zij aanwezig om spannende verhalen over het kasteel te vertellen. Ze laten ook de mooiste plekken van het kasteel zien. Dit jaar krijgt het kasteel hoog bezoek van de Winterkoning. Een statige man met blauwe mantel aan.

Kasteelcafé Gesloten

Het Kasteelcafé is op dit moment gesloten vanwege de maatregelen rondom het coronavirus. Als het Kasteelcafé weer op mag kunnen de bezoekers genieten van smakelijke winterse gerechten en warme dranken.

Een ticket is verplicht. Bezoekers kunnen geen tickets aan de balie kopen, dit in verband met de maatregelen rondom Covid-19.

Klik hier voor tickets.

Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie DitisHelmond Fee Roelofsen

Fee Roelofsen Stagiaire redactie DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *