Afgelopen zaterdag bracht de organisatie van Witte Wel Witte Nie een grote menigte op de been in Brandevoort. Bijna 80 teams hadden zich aangemeld voor deze groots opgezette wijkquiz.

Om half zes stond de organisatie van de wijkquiz Witte Wel Witte Nie klaar om de bijna 80 teams te verwelkomen bij  wijkhuis ‘t Brandpunt. Daar moest men de enveloppen met vragen en opdrachten ophalen. Het spel begon al bij de ingang. Elk team kreeg een envelop met drie verschillende festivaltickets. Alleen wanneer je drie identieke tickets had, mocht je doorgaan om je envelop op te halen. Er moest flink geruild worden, maar al snel slaagden deelnemers erin de juiste kaarten te bemachtigen. Daarna vervolgden de teams ieder hun eigen weg door de wijk.

Ook Dit is Helmond maakte deel uit van de quiz. Tijdens de quizavond moesten deelnemers afstemmen op de radio-uitzending op Cocktail FM. In deze uitzending werden cruciale hints gegeven. Verslaggever Jason Gerritsen reed met de camerawagen van Dit is Helmond door de wijk om zoveel mogelijk sfeerbeelden vast te leggen. Duidelijk werd dat de deelnemers allemaal even fanatiek waren. Iedereen streefde naar de snelste, mooiste of meest originele oplossingen. Geen uitdaging was te gek. Van stokpaardje springen tot omkleden met een andere deelnemer in een Dixie, alles kwam aan bod. Dit zorgde natuurlijk voor hilarische beelden.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Helene Ermens - Redactie

Helene Ermens - Redactie DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *