Word ook museuminspecteur en win leuke prijzen

Word ook museuminspecteur en win leuke prijzen! Als een echte inspecteur ga jij ons museum goed bekijken.

Aan de hand van een vragenlijst vul jij in wat je van ons museum vindt. Wij zijn superbenieuwd! Door jouw mening te geven over bijvoorbeeld ons eeuwenoude, bijna 700 jaar oude kasteel, help jij ons erg mee. Om een nog mooier en leuker museum te worden. En… misschien worden wij door jouw hulp HET leukste museum van Nederland. Of in ieder geval het meest Kidsproofste museum.

Hoe kun jij meedoen?
Bereid je alvast voor en ga naar de website van Museumkids, hier kun je alles lezen over hoe zo’n inspectie nou eigenlijk in zijn werk gaat. Eenmaal op bezoek bij ons museum kan je via een tablet de vragen invullen, laat wel even jouw e-mailadres achter. Op deze manier weet Museumkids wie allemaal ons museum heeft geïnspecteerd.

Wij hopen dat jij meedoet, en breng ook gerust jouw vrienden mee die ook willen inspecteren. Tot ziens bij ons museum!

Museum Helmond

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Museum Helmond

In het kasteel, de grootste waterburcht van Nederland, beleef je het kasteelverhaal. Ook ontmoet je kasteelbewoners uit vroegere eeuwen. Het kasteel vertelt zijn verhaal. Je maakt het allemaal mee: hoe er oorlog werd gevoerd, Hoe het kasteel werd gebouwd, hoe en wat de bewoners er aten, hoe er omgegaan werd met de liefde en met vrouwen en kinderen. Je leert meer over de leefwijze van de verschillende, elkaar opvolgende adelijke families als de Van Berlaers, de Cortenbachs, de Van Arbergs en de Wesselmannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *