Word ook vrijwilliger bij het Energiehuis

Ben jij geïnteresseerd in het besparen van energie en het verduurzamen van je woning? Lijkt het je leuk om andere mensen hier ook mee te helpen? Dan komt het Energiehuis heel graag in contact met jou. Zij zijn namelijk op zoek naar vrijwilligers om hun team van Energiecoaches uit te breiden.

GRATIS opleiding tot Bespaar- en Energiecoach

Als je vrijwilliger bij het energiehuis wordt, bieden ze je een gratis opleiding aan. De opleiding bestaat uit 7 achtereenvolgende avonden en start op 14 maart (tot 25 april). Aan bod komen o.a. besparen, isoleren, energie opwekken met zonnepanelen en warmtepompen.

Stichting EnergieHuis Slim Wonen – slim besparen en gratis voorlichting

De Stichting EnergieHuis Slim Wonen is een samenwerking van, voor en door inwoners van de gemeenten Asten, Deurne, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Helmond, Laarbeek, Nuenen en Someren. Zij geven gratis onafhankelijke voorlichting over slim energie besparen en opwekken en zijn een serviceloket voor alle inwoners-huiseigenaren. Bij het EHSW werken meer dan 100 vrijwilligers verdeeld over 8 lokale teams. Zij verzorgen thema-avonden, huisbezoeken met een warmtebeeld-camera, inloopspreekuren en nog veel meer.

“Het werken als Energiecoach geeft mij veel voldoening: het is fijn als ik mensen in een gesprek of thema-avond vooruit kan helpen met hun vragen of onzekerheid kan wegnemen. Daarnaast is het erg leuk om kennis en ervaringen uit te wisselen met de andere vrijwillige Energiecoaches in de regio, ook over de zaken die ik al aan mijn eigen huis verbeterd heb. Bovendien ben ik nu onderdeel geworden van een leuk team enthousiaste collega Energiecoaches in mijn gemeente.”

Thijs Adriaans, Energiecoach-vrijwilliger bij het EHSW

Enthousiast geworden? Meld je dan aan voor 10 maart! https://energiehuisslimwonen.nl/bespaar-en-energiecoach/ 

Na je aanmelding nemen ze contact met je op om kennis te maken.

Meer weten? Kijk op de site of stuur een berichtje naar info@energiehuisslimwonen.nl.

 

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door EnergieHuis Slim Wonen Helmond

Doelstelling van de Stichting Energiehuis is om u te helpen bij de verwezenlijking daarvan. Ervaring leert, dat er heel veel behoefte is aan hulp, omdat het best over ingewikkelde materie gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.