Workshops webdesign voor de jeugd

Stap voor stap maak je jouw eigen site of blog in Wix bij de Expeditie Webdesign in het TechLab in Bibliotheek Helmond. Tijdens deze 4 workshops op donderdagmiddag voor de jeugd van 9 t/m 14 jaar maak je een eigen website of blog. Je leert wat er allemaal komt kijken bij het maken van een website. En weet je wat het leuke is? Na de Expeditie kun je thuis verder met het vullen en bijwerken van je website.  Voor deze TechLab Expeditie is het belangrijk dat de deelnemers al wat basisvaardigheden hebben en kunnen werken met een computer. Daarnaast werken we veel met tekst, dus lezen en typen is een pre.

De data voor de 4 workshops webdesign zijn: donderdag 31 maart, 7, 14 en 21 april. De deelname voor de totale Expeditie is €20,-. Info en vooraf aanmelden via  www.bibliotheekhelmondpeel.nl/activiteiten.

Wanneer en waar:

Start van 4 bijeenkomsten op donderdag 31 maart van 15.30 – 17.00 uur

In Bibliotheek Helmond, Watermolenwal 11

Voor kinderen van 9 t/m 14 jaar.

Info en tickets: www.bibliotheekhelmondpeel.nl/activiteiten

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Bibliotheek Helmond-Peel

Bibliotheek Helmond-Peel draagt bij aan de individuele ontwikkeling van mensen en ondersteunt hun deelname aan de samenleving; zij brengt mensen, bronnen en organisaties samen en levert een belangrijke bijdrage aan het versterken van vaardigheden als lezen, mediawijsheid en kennisverwerving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.