Zaalvoetbal voor jongeren in Brandevoort

Eind november 2021 start een serie zaalvoetbalactiviteiten voor jongeren uit Helmond en omgeving. De organisatie is in handen van 123voetballen. Gedurende vier weken kunnen jongeren van 12 tot 16 jaar komen zaalvoetballen in Sporthal De Veste aan de Biezenlaan in Brandevoort. Er worden kleine teams samengesteld en onderlinge wedstrijdjes gespeeld. Teams kunnen wisselen per keer. Dit alles onder het motto: gewoon lekker voetballen.

Activiteiten vinden plaats op woensdag 24 november, 1 december, 8 december en 15 december van 15.30 tot 17.00 uur. Kosten voor deelname bedragen € 3,50 per keer. Het is de bedoeling om dit initiatief in januari 2022 een vervolg te laten krijgen in de vorm van enkele langere series.

Aanmelden kan via een e-mail naar info@123voetballen.nl met daarin de naam en geboortedatum van de jongere. In reactie op deze e-mail ontvangen deelnemers of ouders alle benodigde informatie. Op basis daarvan kunnen zij dan bepalen of deelname al dan niet definitief wordt. Aanmelden kan voor aanvang van de serie, maar ook op elk ander moment gedurende de gehele serie. Mochten er vragen zijn, stuur dan een e-mail naar het genoemde e-mailadres.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *