Zomer in de bieb: aangepaste openingstijden

Ook gedurende de zomervakantie staat de bibliotheek Helmond-Peel bol van de activiteiten. Tegelijk gelden er wél aangepaste openingstijden.

Tijdens de zomervakantie zijn de openingstijden van Bibliotheek Helmond aangepast. Vanaf maandag 24 juli is de bibliotheek op maandag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De avondopenstelling op dinsdag en donderdag vervalt. De aangepaste openingstijden gelden tot en met zondag 20 augustus. Vanaf 21 augustus is de bibliotheek weer geopend volgens de reguliere tijden. Meer informatie over de openingstijden vind je op www.bibliotheekhelmondpeel.nl/openingstijden.

Veel activiteiten

Ook in de zomermaanden kun je bij de bibliotheek terecht voor tal van activiteiten. In Helmond kun je onder meer deelnemen aan de TechLab Summerschool. Daarin ga je in drie bijeenkomsten aan de slag met verschillende toffe activiteiten. Zo kun je je eigen tijdschrift of vakantieboek maken, bouw je zelf een website, maak je je eigen film of vlog of bouw je een game in PowerPoint. Deze workshops zijn voor kinderen van 8-12 jaar.

Verder speelt op woensdag 26 juli Theatergroep ‘Letter Belangrijk’ hun voorstelling ‘Feestje!’ in de bibliotheek. Een interactieve show vol bekende kinderliedjes. Zing en dans je gezellig mee? Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Kijk voor alle zomeractiviteiten van de bibliotheek op de website www.bibliotheekhelmondpeel.nl.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *