Zomereditie van Helmond Hangout begint volgende week

Ook deze zomer gaat Hangout door met een speciale editie. Vanaf begin augustus verschijnen op www.helmond-hangout.nl nieuwe, meestal gratis, activiteiten en workshops die geboekt kunnen worden. Hangout biedt de jeugd een mooi programma aan. Dat hebben jongeren na dit ingewikkelde schooljaar wel verdiend.

Midden in de lockdown is Helmond Hangout vorig jaar opgericht met allerlei online activiteiten voor Helmondse kinderen en jongeren. Het platform werd al snel een groot succes en telde binnen een paar maanden meer dan 4.300 deelnemers. “We hopen ons aanbod nog wat verder uit te breiden en roepen ondernemers, verenigingen en organisaties op om met ons mee te doen. Is er de komende weken (t/m 5 september) een activiteit die Helmond Hangout kan promoten of is er een goed idee voor een leuke nieuwe activiteit? Hangout denkt en doet graag mee,” meldt de organisatie.

Die is te bereiken via info@helmond-hangout.nl. Telefonisch kan ook: 06-81531642 (Elke Minnebach) en na 16 augustus via 06-29340067 (M’hamed Yahia).

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Paula van Hout - Redactie

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *