Nieuwe muziek voor tv-programma Helmonds Goud

Voor het DitisHelmond tv-programma Helmonds Goud zijn nieuwe muziekclips opgenomen met Jolanda van Bekhoven, Ingrid van Houwelingen en Anton van Stekelenborg. Helmonds Goud is gericht op de senioren van Helmond en is dagelijks om 10.15 uur, 14.15 uur en ‘s avonds 18:15 en 19:15 uur te zien.

Elke week komt er een nieuwe uitzending van Helmonds Goud op televisie en online. Aan het einde van elke aflevering zingen Jolanda, Ingrid en Anton een nummer uit de rijke muziekhistorie, zoals Mississippi, Non je ne regrette rien, Chiquitita, Top of the World en Rose Garden.

Er is bewust gekozen om niet alleen Nederlandstalige nummers te kiezen voor de uitzendingen, maar natuurlijk komen er wel een paar voorbij zoals Vino, Malle Babbe en De Minutenwals.

Jolanda van Bekhoven is naast zangeres in het voorjaar te zien als actrice in de Helmondse tv-serie Bloedwijn en Gele Rozen, Ingrid van Houwelingen is de stay@home reporter van het DitisHelmond radioprogramma Corona Update en Anton van Stekelenborg is naast zanger (onder de naam Robin McRay) presentator bij DitisHelmond. Elke maandag presenteert hij tussen 13.00 en 15.00 uur de Maandagmiddag Matinee. Helmonds Goud wordt in opdracht van DitisHelmond opgenomen en geregisseerd door Gilberto Claassen. Vanaf maandag 10 januari zijn de nieuwe liedjes wekelijks te zien en te horen bij Helmonds Goud op DitisHelmond tv.

Foto: Gilberto Claassen

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Paula van Hout - Redactie

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *